maanantai 7. lokakuuta 2013

Kommentti


Steve Mccurry:n valokuvista monet olivat siluetteja! ^^

1 kommentti:

 1. Kuvat blogissa ovat laadukkaita, ja niistä huomaa, että kamera ei todellakaan ole mikään vieras esine :D Ne ovat laadukkaita ja harkittuja aiheesta huolimatta. Tehtäviä olet noudattanut hyvin, ja varsinkin Surrealismi-kuva on todella hyvin muokattu! Olisi ollut mukava nähdä millainen Palapelitila-työstäsi olisi tullut.
  Lempikuvakseni kaikista nousi päivän 18.9. kuva, sillä siinä on positiivinen tunnelma, jonka katsoja voi tuntea. Samalla sen värimaailma on pehmeä ja sopii kuvaan. Muissakin kuvissa on onnistuttu vangitsemaan hetki, jolloin tunnelma välittyy niistä. Tällöin niiden taakse liittyvän tarina, kuten 28.8. kuvassa, joka on toinen kuva, joka jäi mieleeni. Kuvista en osaa sanoa sitä, mistä en pitäisi, mutta aivan ensimmäinen päivän tuntuu olevan erillään muiden kuvien tyylistä.
  Koska kuvaustyö on laadukasta kokoajan, kuvissa on yhdistävänä piirteenä juuri niiden ihmisläheisyys ja niissä ei ole teennäisyyttä, vaan ne on otettu tallentamaan hetkeä juuri sellaisena kuin sen on.
  Blogiin itsessään on nähty vaivaa, esimerkiksi kuvien säätämiseen, ja samalla myös turhien sivupalkkien tms. poisto antaa kuville tilaa.
  Kolmella sanalla voisin sanoa, että laadukas, tunnelmallinen ja aito :)

  VastaaPoista